Härlig gemenskap och nya kontakter

“På Grimslöv får du inte bara en fantastisk kontakt med nya människor utan även en otrolig upplevelse utöver det vanliga. Här är ingen dag den andra lik. Ena dagen sitter man vid skolbänken och lär sig om Sveriges charterturism. Andra dagen bygger man flotte i Värmland, eller guidar i stekande sol i Nicosia. Turismlinjen på Grimslöv Folkhögskola ger dig en god inblick i rese- och turismvärlden samt ökar dina kunskaper inom olika relevanta ämnen.”

Blandning av teori och praktik

“Under utbildningen varvas teori med praktik och du få ta del av kunskaper från intressanta föreläsare med fantastiska egenskaper. Efter en termin med praktik kommer du dessutom att vara väl förberedd för att ta steget ut i arbetslivet och påbörja ditt egna äventyr.”

Variation och många minnen

“Som elev på turism och äventyr kommer du att vidga dina vyer och få möjlighet att prova på flera olika aktiviteter. Ta chansen och bli en del av det fantastiska gänget! Vi lovar att du kommer att få uppleva en spännande resa och inte minst, få vänner för livet längs vägen. Välkommen till oss!”

- Annki Nilsson Kursansvarig