Utbildning tillsammans med TUI

Gnistrande turkosblått hav, vita sandstränder och långa soliga dagar. Rena rama semesterdrömmen, eller hur? Men det som väntar dig är en intensiv och innehållsrik reseledarutbildning på Cypern, som vi genomför tillsammans med en av charterbranschens största aktörer, TUI.

Under veckan kommer vi att hinna med ett klassiskt välkomstmöte för charterturister, informationsträffar med reseledare, studiebesök på TUI koncepthotell Family Life samt olika kvällsaktiviteter. Andra guldkorn under resan är en heldagsutflykt med en lokalguide och klassens egen bussguidning med rundvandring i den historiska huvudstaden Nicosia.

Några dopp i havet, en och annan god middag på Cyperns tavernor samt en underbar solnedgång med utsikt över Cape Greco kommer också att finnas med på programmet.

Prova på dykning

En av veckans höjdpunkter brukar vara prova-på- dykningen i Medelhavet. Våra instruktörer håller en säkerhetsgenomgång och ser till att vi får på oss lämplig Scuba dive utrustning innan det är dags att hoppa i det varma kristallklara vattnet. Under ytan väntar en spännande undervattensupplevelse. Efter denna tur får du chansen att ta dykcertifikat på hemmaplan i samarbete med Växjö Dyksport.

Mycket lärdomar

Vid veckans slut har du fått prova på reseledarnas långa och krävande men också fantastiska och varierande dagar. Men framförallt fått uppleva naturen, kulturen och alla fina möten med lokalbefolkningen.